Imię Antoins
Czas współpracy 5 miesięcy
 
Efekt:

Udało nam się osiągnąć efekt w 5 miesięcy regularnej pracy i kontaktów mailowych. Trening musiał być dobierany regularnie pod warunki jakie były dostępne, a te niestety nie sprzyjały regularności (praca na dwie zmiany jako szef kuchni).

Udało nam się tak rotować zarówno częstotliwością treningów, jak i dietą by była zarówno przystępna dla niego jak i efektywna.

Dobór produktów do diety w celu ułatwienia był na zasadzie "zapasów kuchni" jaka prowadził Antoins, więc niekiedy wskazane były diety oparte na IIFYM zachowując zasadę (80%/20% stosunku jedzenia tzw "czystego" do reszty)

Efekt zarówno sylwetkowy (co widać), jak i poprawa funkcjonowania udało się w pełni osiągnąć.

Cel:

Celem była poprawa samopoczucia i redukcja tkanki tłuszczowej.